Новини IRMI

Спеціальні відзнаки для українських журналістів від CEI SEEMO

Вітаємо переможців конкурсу CEI SEEMO! Премії відомого професійного конкурсу кожного року отримують медійники за видатні заслуги в розслідувальній журналістиці, а вручають Центральноєвропейська ініціатива (CEI) та Медіаорганізація Південно-Східної Європи Seemo Vienna.  Українські медійники отримали спеціальні відзнаки.

До складу незалежного журі конкурсу увійшли журналісти та експерти з Албанії, Румунії, Хорватії, Чехії, Україну представляв директор програм IRMI Олексій Солдатенко. Цьогоріч лауреатами стали журналісти з Боснії та Герцоговини, а українські журналісти отримали спеціальні відзнаки. Тарас Зозулінський, голова правління Бюро журналістських розслідувань “Detectives”, був відзначений за велику журналістську роботу з документування воєнних злочинів під час російської агресії в Україні у співпраці з кількома ЗМІ та правозахисними організаціями. Команда “Слідство.інфо” отримала високу оцінку за високопрофесійну роботу з викриття корупції в Україні, результатом якої стали кілька видатних документальних фільмів-розслідувань.

Церемонія нагородження пройшла 14 листопада 2023 року під час Медиафоруму Південно-Східної Європи у Турині (Албанія).

Премія CEI SEEMO заснована, щоб вшанувати роботу журналістів-розслідувачів та їхній внесок у проведення журналістських розслідувань, незважаючи на складні умови, в яких їм часто доводиться працювати. Організована у співпраці Організації медіа Південно-Східної Європи (SEEMO) та Центральноєвропейської ініціативи (CEI).

Фото SEEMO.

IRMI Новини

Спеціальні відзнаки для українських журналістів від CEI SEEMO

Про стійкість медіа: ділимося досвідом на Donbas Media Forum 2023

Запрошуємо медіа до участі у новому проєкті

MOJO 2.0

Вересневе навчання для молоді: від базових знань до фахових нюансів

Місцеві газети: вижити, щоб розвиватися